Vad tycker användarna om Cefaly?

Kathrine A (Flatåsen, Norge): Jag är både tacksam och otroligt nöjd!

Jag har haft huvudvärk och migrän under hela mitt vuxna liv. Jag har haft daglig huvudvärk och i tillägg 2 till 5 migränanfall varje vecka. Pga detta har jag varit borta en del från mitt jobb som lärare, men inte så mycket att det har gått ut över jobbet. Jag har vant mig med att ha huvudvärk, och i tillägg så stortrivs jag på jobbet. Resultatet har varit att jag har varit på jobbet och blivit jätte dålig hemma.

Jag har provat det som prövas kan, osteopati, homeopati, akupunktur, fysioterapi, sonterapi, betablockerare, topimax, olika migränpreparat och butinox. Ingenting har fungerat optimalt.

I höstas var jag hos neurologen som jag går till och fick då testa Cefaly i 2 veckor för att sen ev köpa en. Detta var början på ett nytt liv, efter att jag blev väldigt dålig några dagar i början. Efter att testveckorna var över köpte jag min egen Cefaly. Den använder jag nu varje dag, och det obehag jag kände i början har övergått till en "ond skön" känsla. Jag har inte haft någon migrän eller huvudvärk på många veckor, det är helt otroligt! Måste bara dela min upplevelse - jag är både tacksam och oerhört nöjd! (I tillägg så trivs jag med "Wonder Woman Look")

Sandrine D (New York)

Jag tänkte att det var dags för en uppdatering. Jag har använt Cefaly sedan den kom. Skillnaden är dramatisk, och jag har gjort upp till sex eller sju behandlingar om dagen, minst två med full effekt på första inställningen.

Låt mig bara säga att min migrän är faktiskt inte bara mindre frekvent, den är även mindre intensiv. I genomsnitt har migränfrekvensen sjunkit från dagligen till närmare tre eller fyra per vecka som mest och ibland mindre. Smärtan är mycket mer hanterbar med mindre medicinering, och den håller inte heller i sig så länge. Ofta om jag vaknar med migrän, försvinner den tidigt på eftermiddagen, eller om jag får migrän på natten så är den ofta borta på morgonen! Det hände aldrig tidigare. Min migrän höll vanligtvis i sig i tre dagar, sen gick den över till en permanent mindre migrän.

Mary P (London): Cefaly is very successful !

Min migrän startade efter mitt tredje barn när jag var 28. Den utlöstes av stress, tiden på månaden, alkohol, choklad och ost - de vanliga sakerna. Även helger, vilket är mycket vanligt. Huvudvärken var centrerad ovanför mitt högra ögonbryn och över till baksidan av huvudet, och efter att jag testat allt på (och utanför) marknaden så var jag till slut tvungen att ta till ett läkemedel som heter "Migril", som har mycket obehagliga biverkningar .

Om ingen medicin togs, fortsatte huvudvärk, den längsta perioden jag klarade var tre veckor, sen var jag tvungen att ta medicinen. Tre barn till gjorde ingen skillnad med migränen, klimakteriet gjorde inte heller någon skillnad alls.

När Glaxo producerade "Imigran" förändrades mitt liv för att jag kunde ta den medan jag arbetade, den hade liten eller inga biverkningar men den var väldigt dyr, cirka £15 per tablett. Jag tog i genomsnitt fyra till fem tabletter i vecka, och eftersom migränen fortsatte, så den enda fördelen var att den behandlade migränen just då men minskade inte frekvensen. Till slut sa min läkare att jag inte kunde fortsätta att ta Imigran så ofta utan borde försöka hitta ett annat botemedel.

Förra året läste jag om Cefaly i Daily Mail och skickade genast efter en. Jag har följt anvisningarna noggrannt (jag använder den fortfarande i fem minuter på morgonen och kvällen, men du kan lämna den här biten om du vill!) och har nu använt den i nästan sex månader. För mig var resultatet nästan omedelbart, för under den här tiden så har jag bara haft en eller två (jämförelsevis mindre) migränanfall, och senast tiden ingen alls.

Jag blir sextio i november, så jag kan säga att jag har lidit både fysiskt, emotionellt och ekonomiskt av migrän i över trettio år, men sedan jag började att använda Cefaly har jag kunnat leva ett normalt liv och jag har inte heller behövt tänka på vad jag äter eller dricker!

Kristin E (Sverige)

Cefaly tillsammans med vila hjälper mig i stor utsträckning att få bort huvudvärken helt eller få den att inte bli värre.

Jag kan verkligen rekommendera Cefaly. Cefaly hjälper mig när jag har migrän eller stark huvudvärk och inte klarar av att göra något annat än att vila. Eftersom jag får huvudvärk av nästan allt jag gör, så är jag beroende av att ha något som håller tillbaka huvudvärken, så den inte stegrar och tillslut blir olidlig. Cefaly tillsammans med vila hjälper mig i stor grad att få bort huvudvärken helt eller få den att inte stegra.

Att gå på centrum och i affärer ger mig alltid huvudvärk. Tack vare Cefaly, som stoppar upp och lindrar huvudvärken, så orkar jag nu att uträtta ärenden och kunna klara av att ta mig hem, utan att behöva få så stark huvudvärk/migrän som jag tidigare alltid fick i sådana situationer. De elektiska stötarna från Cefaly gör att jag inte känner av den fruktansvärda värken lika starkt. Cefaly ger en välbehövlig lindring som gör att jag hanterar svåra situationen bättre.

Tabitha P (London)

Jag är en mycket upptagen advokat och jag har gjort som ni föreslagit, använt Cefaly program 1 bara i 5 minuter varje dag sedan jag fick den och Cefaly program 3 i 20 minuter på helgerna, och jag har inte haft migrän nu på över fem veckor.

Det här är helt fantastiskt och jag är väldigt glad. Jag har inte gått så länge utan migrän på många år, men jag kommer att hålla er informerade, och tack för er underbara uppfinning. Jag borde tillägga att när jag har haft migrän så är det fullt utvecklad migrän - våldsam huvudvärk och illamående, så ni kan tänka er att det här är ett slags mirakel, och även om jag får migrän nu så är fem veckor fortfarande ett tidsrekord.

Robin (Canada)

Kära Cefaly, jag är 42. Jag har haft migrän sedan jag var 14.

I genomsnitt mellan 15 och 28 i månaden. Vad som utlöser min migrän har varit ett mysterium för de dussintals healer, läkare och specialister jag har träffat under de senaste tre decennierna. Jag har haft lyckan att ha råd (det känns som) hundratals olika sorters behandlingar under åren. Från psykoterapi till diet, diet igen, en annan diet, allergiutredning, hjärnröntgen, cancertester, hormontester, traditionell kinesisk medicin, yoga, akupunktur, shiatsu ... Jag kan fortsätta med pappimi- och puvaterapi till energiarbete, blomsterterapi, homeopati, massage (i alla dess variationer) botox, Silvametoden, färg/ljusterapi, reflexologi (fot, hand och öra) ... Poängen? nästan trettio år och inget hjälpte. Förrän jag köpte er enhet från Costco.

Jag har haft 3 migränanfall den här månaden. För mig? Är det helt otroligt. Så tack, vilket fantastiskt resultat. Jag ska fortsätta med behandlingarna två gånger dagligen och hoppas skicka ett mail om några månader med ett ännu bättre resultat. Jag är så glad att jag inte gav upp och hittade er enhet efter alla dessa år av dussintals och dussintals behandlingar som misslyckats att visa mig någon förändring.
Tack. Tack.
Med vänliga hälsningar, Robin.